Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon 300gr ) = de la 300 lei

Reparatii, Igienizare , Revizie , Instalare - Montaj - Toate intr-un singur loc - 0769191361
Aveti nevoie de reparatii Aer Conditionat? 0769191361

Cum utilizam telecomanda de aer conditionat?

Cum prelungim viata unui aer conditionat?
Cum prelungim viata unui aer conditionat?
februarie 24, 2017
Instalare Montaj aer conditionat Bucuresti
Instalare aer conditionat 13 Septembrie
septembrie 25, 2019

Cum utilizam telecomanda de aer conditionat?

Cum utilizam telecomanda de aer conditionat?

Cum utilizam telecomanda de aer conditionat?

Cu fiecare an, prin magazine gasim tot mai multe aparate de aer conditionat, sub diferite forme, culori, cu un consum tot mai scazut, dar si cu mai multe functii decat cele de acum 10 ani.

Asa ca astazi vom vorbi putin despre modul de folosite al unei telecomenzi, functiile acestei si ce rol au.

Telecomanda unui aer conditionat are urmatoarele functii de baza:

Functia de setare a temperaturii:  aici putem sa setam  ce temperature ne dorim in camera, in principiu temperatura minima de racier ar fi de 16 grade si temperatura maxima de incalzire ar fi de 32 de grade.

Functia de setare a ventilatiei: ne permite sa setam viteza cu care aparatul arunca aerul in camera, in setarile de baza vom gasi trei sau patru trepte de viteza. Unele aparate mai performante dispun de functia Turbo, acesta functie poate fi folosita atunci cand este foarte cald in camera si vrem ca sa racim incaperea cat mai repede.In general ea se va dezactiva automat dupa 30 minute deoarece solicita la maxim puterea ventilatorului.

Functia de setare a modului de lucru

Aici vom gasii mai multe moduri de utilizare a aerului conditionat.

Modul de rece ( cool) – aici aparatul va functiona pe rece, noi trebuie doar sa setam temperatura dorita in camera( in principiu ea trebuie sa fie pe timpul verii setata undeva intre 22-24 grade Celsius)

Modul de cald (heat) – aici aparatul va functiona pe cald, la fel ca la modul de rece, noi va trebui sa setam temperatura pe care o dorim in camera. Temperatura optima iarna pe modul de cald ar trebuii sa fie cuprinsa intre 26-28 grade Cesius.

Modul de ventilatie ( fan) – va transforma aparatul de aer conditionat intr-un ventilator obisnuit. In acest mod unitatea de exterior nu va functiona. Va functiona doar unitatea din camera.

Modul de dezumidificare – va transforma aparatull de aer conditionat intr-un aparat care va scoare umiditatea din locuinta, spatiu de birou, camera, sau unde este montat el. In acest timp el va baga rece la interior, si se va comporta in mare parte ca pe modul cool.

 

Functia de setare a timer-ului:  acesta functie ne permite sa setam cand sa porneasca aparatul de aer conditionat si cand sa ia pauza.

Functia de setare a ceasului: aceasta functie pe permite sa setam ora exacta pe telecomanda ca sa putem folosi modul de timer.

Functia de setare a ionizarii: va permite aparatului sa ionizeze si sa purifice aerul din incapere , retinand particulele grele din aer.

Functia de setare a baleajului: aceasta functie ne permite sa alegem daca vrem sa omogienizam aerul mai repede lasand baleajul sa se miste sus si jos, sau sa il lasam in pozitie fixa si sa arunce aerul cat mai departe in camera respectiva.

Functia de setare follow me: cu acesta functie aparatul comunica cu telecomanda si astfel aparatul de aer conditionat se va oprii doar atunci cand a atins temperatura setata pe telecomanda.

Comments are closed.

Call Now Button